У бібліотеці с. Михальча відбувся вечір-присвята з нагоди 80-річчя від дня народження Самійла Миколайовича Слюсарчука "Мереживо прожитих літ"

08.12.2017 року у бібліотеці с. Михальча відбувся вечір-присвята з нагоди 80-річчя від дня народження Самійла Миколайовича Слюсарчука "Мереживо прожитих літ".На заході йшла мова про духовний світ поета, його любов до рідного краю неповторна і неподільна. Її можна хіба що передати в спадок дітям, онукам, землякам.  
   Поет з вірша у вірш веде нас дорогою поезії і щораз розкриваєперед нами якусь нову рису таланту.
   Дякуючи ведучим, Шевчук Анастасії та Ткачук Дарії, присутні ніби побували в ліричному світі поета.
   Гамузинський Іван, Мунтяну Анна-Каріна, зав.клубом села Погірляк Галина вітали Самійла Миколайовича з ювілеєм і виконали для нього пісні. А учні 9-Б класу (класний керівник Михайлюк Микола Дмитрович) читали вірші поета. Свій вірш-присвяту для іменниника прочитала народна поетеса Наталя Корнута. Вона також заспівала пісню, яку сама написала для пана Самійла.
   Про творчий доробок нашого поета-земляка розповіла вчителька української мови та літератури Новосадська Людмила Миколаївна. На цей вечір прийшли і молоді і багато старших людей, які добре знають і пам'ятають С.Слюсарчука.
   Була оформлена книжкова виставка "Мереживо прожитих літ", проведений бібліографічний огляд "Його лірика - свято".
   Самійла Слюсарчука можна сміливо поставити в один ряд з кращими сучасними українськими ліриками. 
   Здоров'я Вам, Самійле Миколайовичу, та многая-многая літ зичуть Вам бібліотека  та читачі бібліотеки с. Михальча. Гончарюк С.Т.  - зав. бібліотекою с. Михальча.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бібліотека в бібліомаршрутах

День Святого Миколая

Конкурс читців віршів Т.Г.Шевченка